Home
Juoksukengät
Lasten Hengittävä JuoksukengätLastenistuimen JuoksukengätLasten Pehmustetut JuoksukengätLasten Kevyet JuoksukengätLasten Minimalistiset JuoksukengätLasten Silmukat JuoksukengätLasten KestävyyskengätLasten Synteettiset YlävesikengätLasten Polku JuoksukengätLasten Vedenpitävät JuoksukengätMiesten Astro Turf JuoksukengätMiesten Hengittävä JuoksukengätMiesten Court Running ShoesMiesten RistiprofiilikengätMiesten Pehmustetut JuoksukengätMiesten Flip Flops JuoksukengätMiesten Täysjyvä Nahkaiset JuoksukengätMiesten Täysi Zip-JuoksukengätMiesten Gum Rubber Sole Running ShoesMiesten Kenguru Nahkaiset JuoksukengätMiesten Vapaa-Ajan KenkiäMiesten Kevyet JuoksukengätMiesten Alhainen Pino KorkeusMiesten Magnum-JuoksukengätMiesten Minimalistiset JuoksukengätMiesten Kohtuulliset Op JuoksukengätMiesten Liikuntaohjaus JuoksukengätMiesten Kilpa-Kengät JuoksukengätMiesten Heijastavat JuoksukengätMiesten Road Racing KengätMiesten Rugby-JuoksukengätMiesten Piikit JuoksukengätMiesten Vakaasti Toimivat KengätMiesten Rintaliivit JuoksukengätMiesten Mokkanahkaiset JuoksukengätMiesten TukijalkineetMiesten Synteettiset YlävesikengätMiesten Trail Running ShoesMiesten Kävelykengät JuoksukengätMiesten KävelykengätMiesten Lämpimät JuoksukengätMiesten Vedenpitävät JuoksukengätNaisten Astro Turf JuoksukengätNaisten Hengittävä JuoksukengätNaisten Court Running ShoesNaisten Cross Koulutus JuoksukengätNaisten Pehmustetut JuoksukengätNaisten Flip Flops Running ShoesNaisten Täysjyvänahkaiset JuoksukengätNaisten Gum Rubber Sole Running ShoesNaisten Vapaa-Ajan KenkiäNaisten Kevyet JuoksukengätNaisten Minimalistinen JuoksukengätNaisten Kohtuulliset Op Running ShoesNaisten Liikkeenohjaus JuoksukengätNaisten Neutraalit JuoksukengätNaisten Pilates / Jooga JuoksukengätNaisten Heijastavat JuoksukengätNaisten Road Racing KengätNaisten Spikes Running ShoesNaisten Vakaat JuoksukengätNaisten TukijalkineetNaisten Synteettiset YlävesikengätNaisten JuoksukengätNaisten KengätNaisten KävelykengätNaisten Vedenkestävät JuoksukengätNaisten Vedenpitävät Juoksukengät

Toimitus & Palautus

Tarjoamme maailmanlaajuisesti kaikki tilaukset kaikkialla maailmassa.

Tilauksesi lähetetään yleensä 12 ~ 48 tunnin kuluessa maksun vastaanottamisesta. Toimitamme tilauksesi käärittynä - International Express Mail Service (Online Tracking). Toimitus kestää tavallisesti 7-10 arkipäivää.

Meidän on annettava yksityiskohtainen toimitusosoite meille. Muista, että antamasi osoite on oikea ja yksityiskohtainen, muuten emme ole vastuussa lähetyksen epäonnistumisesta. Kun kaikki paketit on allekirjoitettava, saat paketin. P.O. Sähköpostiosoitteet eivät ole sallittuja. Muista, kun saat pakettisi allekirjoittamaan nimen.

Seuraamalla tilausongelmasi?

Jos sattuu seurata tilaustasi prosessissa, sinulla on kysyttävää tai ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä verkossa olevaan sähköpostiin, verkkokeskusteluun ja ota yhteyttä. Kiitos yhteistyöstäsi!

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota meihin yhteyttä etukäteen lisäohjeita varten.

tuotto

Jos haluat tuotteesi, ilmoita meille ensin selittää, miksi tilausnumero ja saat palautuksen 7 päivän kuluessa. Mielipiteesi on meille tärkeä. Kaikkiin tuotteisiin on palautettava täydellinen alkuperäispakkaus. Kaikkien pakettien pitäisi olla jäljitettävän lähetysmenetelmän kautta. Emme ole vastuussa kadonneista paketeista kauttakulussa. Huomaa, että alkuperäisiä lähetyskuluja ei hyvitetä. Joten ota yhteyttä, ennen kuin tilaat kaikki kysymykset ja huolenaiheet.

Exchangeille

Hankkeet on toimitettava takaisin 7 päivän kuluessa, asiakas vastaa kaikista syistä koko vaihdon aikana. Kaikki kohteet voivat vaihtaa saman hinnanmuutoksen, Huomaa, että meidät lähetetään sen jälkeen, kun palautuksesi on saatu ennen vaihtoa.

Peruuta tilaus

Jos olet tilannut tilauksen, ja toivottavasti peruutat sen, ota yhteyttä asiakaspalvelun edustajaamme mahdollisimman pian. Jos tilauksesi on kuitenkin lähetetty, meillä ei ole mahdollisuutta peruuttaa tilausta.

Ratkaise ongelmaasi

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Käsittelemme pyyntösi tai valituksesi vastaamaan mahdollisimman pian.

Takaisin
Copyright © 2020 www.clunkercircus.fi. Powered by Aina maksuton toimitus ja palautus
Valuutat:
Kielet: finnish